Hjem > Aktuelt > Nyheder > Skab udvikling og faglige fremskridt

Skab udvikling og faglige fremskridt

6. maj 2021
Etf udbyder forløbet: Skab udvikling og faglige fremskridt uden personaleansvar.

Forløbet er tiltænkt dig, der løser opgaver, hvor du f.eks skal koordinere, skabe udvikling og faglige resultater, facilitere og initiere udvikling af faglig art, indarbejde nye retningslinier, deltager i projektarbejde o.lign. 

For at lykkes med det, er du er afhængig af, at få følgeskab fra dine kolleger uden at have personaleansvar, og hvor du ikke har beføjelser som den formelle leder.

Du arbejder med at skulle løse en lang række opgaver, hvor du har til opgave at udvikle og skabe følgeskab blandt kolleger, i - og på tværs af fag og enheder. Det kan være i form af, at få kolleger til at samarbejde under nye strukturer, tage nye arbejdsmetoder i brug, implementere ny viden mv.

Forløbet er bygget op om to kursusdage med ca. to måneders mellemrum. Mellem de to dage arbejder du med en mindre hjemmeopgave, relateret til egen praksis. Der vil også være læsning af kortere artikler.

Dagene er bygget op om oplæg, dialog og øvelser, med udgangspunkt i din egen rolle og udfordringer.

Målgruppe: Du kan være koordinator, udviklingsterapeut, klinisk underviser, tovholder, projektansvarlig, specialeansvarlig eller lign.

Har du spørgsmål vedr. forløbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent på lederområdet Karin Rasmussen: kr@etf.dk

Nyheder