Hjem > Aktuelt > Nyheder > Skab samtale og læring om mental sundhed

Skab samtale og læring om mental sundhed

14. august 2019
Danske arbejdspladser kan nu søge om midler til at arrangere en dag om mental sundhed i forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag 10/10 fra Velliv Foreningen. 

Dagen skal holdes i regi af arbejdspladsen og handle om at skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet. Op til 500 arbejdspladser har mulighed for at modtage en støtte på 10.000 kroner. 

Men Danmarks Mentale Sundhedsdag bliver afviklet i samarbejde med en lang række partnere.

Det er virksomheder og organisationer, der alle vil gøre en særlig indsats for at åbne for samtaler om mental sundhed i arbejdslivet. Det handler om at fjerne tabuet ved dårlig mental sundhed i arbejdslivet og samtale er det første skridt i den retning.

Danmarks Mentale Sundhedsdag er inspireret af WHO's World Mental Health Day, og vi håber, at Danmarks Mentale Sundhedsdag også vil blive brugt af alle andre, der ønsker at skabe opmærksomhed omkring mental sundhed den 10. oktober. 

Velliv Foreningen og alle partnerne ser frem til at modtage en masse ansøgninger og til at kunne ønske ”Glædelig Danmarks Mentale Sundhedsdag” den 10. oktober.