Hjem > Aktuelt > Nyheder > Så er det nu: Tilmeld dig kurser for tillidsvalgte og ledere

Så er det nu: Tilmeld dig kurser for tillidsvalgte og ledere

14. maj 2018
I det kommende år kan Etf’s TR og FTR, AMiR og ledere vælge mellem en række kurser og workshops - så nu er det tid til at sikre dig plads på netop dét kursus, der flytter dig videre.
Deltagere på konference om arbejdsmiljøgrupper, foråret 2015 Foto: Heidi Lundsgaard
Deltagere på konference om arbejdsmiljøgrupper, foråret 2015 Foto: Heidi Lundsgaard

Er du TR, AMiR, FTR eller leder – så er det tid til at få lagt en plan for næste års uddannelse. Nu er der nemlig åbent for tilmeldinger til næste års kurser og arrangementer her på Etf.dk.

Etf anbefaler, at du som TR eller AMiR hurtigt får en aftale med din leder om at få fri til de kurser, som du vil prioritere i det kommende år. Både så du kan få dig tilmeldt hurtigt efter først-til-mølle-princippet, men også så der kan blive taget højde for dit fravær i opgaveplanlægningen/-prioriteringen.

Som nyvalgt TR, anbefaler vi, at du hurtigt tager TR-grunduddannelsen, så du kommer godt fra start og får et godt fundament at bygge videre på som TR. Når du har gennemført grunduddannelsen, findes der en vifte af andre tilbud, som kan rykke dig det næste skridt.

Husk, at du til hver en tid kan orientere dig om kurser og arrangementer på etf.dk. Find aktuelle kurser med relevans for dig ved eksempelvis at vælge AMiR under fanen ”Hvad” i kalenderens søgefunktion.

Kurser alene for TR, AMiR og ledere

Fælles kurser for TR, AMIR og ledere