Hjem > Aktuelt > Nyheder > Pulje til projekter om nyspecialisering og inklusion

Pulje til projekter om nyspecialisering og inklusion

5. februar 2015
Vær med til at fremme inklusion og aktiv deltagelse i samfundslivet for børn, unge og voksne med særlige behov.

Fremfærd Borgere med særlige behov indbyder hermed landets kommuner og arbejdspladser til at indsende ansøgninger om økonomisk støtte til udviklingsprojekter under overskriften: Nyspecialisering og inklusion - eksisterende fagligheder i nye samarbejdsrelationer.

Formålet med ansøgningspuljen er at understøtte og afprøve nye samarbejdsrelationer, som bidrager til, at børn, unge og voksne med særlige behov i højere grad får mulighed for, at blive inkluderet og deltage aktivt i samfundslivet.

Puljen skal bidrage til et øget tværfagligt samarbejde internt i et arbejdsfællesskab såvel som eksternt på tværs af virksomheder, forvaltninger og sektorer.

Der er mulighed for at få et økonomisk tilskud på mellem 50.000 og 150.000 kr. til udvikling af nye initiativer og samarbejdsrelationer som involverer medarbejdere fra almene tilbud, skoler, specialiserede tilbud på socialområdet, mv.

Projekterne skal afvikles i perioden 1. juni 2015 – 28. maj 2016.

Læs mere om puljen og kravene til ansøgning her

Fakta om Fremfærd

Fremfærd blev etableret som en del af overenskomstfornyelsen 1. april 2013. Samarbejdet fik arbejdstitlen Partssamarbejde om Udvikling af Kerneydelsen og blev senere omdøbt til Fremfærd.

Samarbejdet, der er aftalt mellem KL og KTO, har også deltagelse af Sundhedskartellet.

I 2014 gik KTO og Sundhedskartellet sammen i Forhandlingsfællesskabet.

Læs mere om Fremfærd