Hjem > Aktuelt > Nyheder > Protac-legatet går til Pilotskolens ergoterapeuter

Protac-legatet går til Pilotskolens ergoterapeuter

4. november 2015
Ergoterapeuterne Christina Sø Bendixen og Caroline Houtzager Rasmussen har modtaget Protac-legatet. De vil bruge legatet til at udbrede kendskabet til behandlingen af modulationsforstyrrelser.
Protac-legatet
Christina Sø Bendixen og Caroline Houtzager Rasmussen har modtaget Protac-legatet og vil bruge det til en studietur til USA. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Af Jakob Kehlet 

For lidt over et år siden åbnede ergoterapeut Christina Sø Bendixen sin klinik Pilotskolen i Højbjerg ved Aarhus, der har særligt fokus på børn der har svært ved at regulere sanseindtryk fra kroppen og omgivelser - modulationsforstyrrelser.

Siden er ergoterapeut Caroline Houtzager Rasmussen blevet tilknyttet klinikken. I dag modtog de Protac-legatet 2015. Og sammen kan de nu rejse på en to uges studietur til Denver Colorado, hvor de skal følge arbejdet på børneklinikken Developmental FX, der i 12 år har haft særligt fokus på modulationsforstyrrelser hos børn med forskellige diagnoser.

- Det giver os en unik mulighed for at koble teori og praksis ved at følge terapeuternes arbejde med børnene og efterfølgende have mulighed for at stille spørgsmål til og blive undervist af terapeuterne, siger Christina Sø Bendixen.

Protac-legatet uddeles hvert år og er på 25.000 kroner.