Hjem > Aktuelt > Nyheder > PRISVINDERE: Bachelorprisen 2018

PRISVINDERE: Bachelorprisen 2018

16. maj 2018
Maiken Wøhler, Merethe Pedersen, Christina Hejslet og Julie Olsen fra UCN har vundet Bachelorprisen foråret 2018 med deres projekt, der kortlægger hverdagsaktiviteter for borgere med KOL.
Maiken Wøhler, Merethe Pedersen, Christina Hejslet og Julie Olsen fra UCN har netop vundet Bachelorprisen foråret 2018. de fik overrakt prisen af næstformand Lotte Lagoni på Health & Rehab Messen. Foto: Anni Norddahl

Af Clara Leck Bachmann

Årets Bachelorpris blev onsdag uddelt til Health & Rehab-messen i Bella Centret i København. Prisen gik til Maiken Wøhler, Merete Pedersen, Christina Hejslet og Julie Olsen fra UCN, som i deres bachelorprojekt "En kortlægning af hjælp til hverdagsaktiviteter hos borgere der lever med KOL - et ergoterapuetisk og sundhedsøkonomisk perspektiv" undersøgt, hvilke hverdagsaktiviteter borgere med KOL har brug for hjælp til, hvem der hjælper dem og hvor meget hjælp, de får.

- Forhåbentlig kan bachelorprisen være med til, at vores projekt kan bruges til videre forskning, siger Maiken Wøhler.
Udover at få deres bachelorprojekt i Videnbanken på Ergoterapeutforeningens hjemmeside, vinder gruppen 15.000 kroner. Hvad pengene skal gå til, er allerede besluttet.

- I alle de år, vi har arbejdet sammen som gruppe, har vi taget ud og spise, når vi har afsluttet et projekt eller været til eksamen, så mon ikke vi skal spise pengene op, griner Merethe Pedersen.

Det var Etf's næstformand, Lotte Lagoni, der overrakte prisen.

- Forårets vindere har i deres projekt været ambitiøse og kigget på ergoterapiens nytteværdi, udtaler Lotte Lagoni om det prisvindende projekt,der kortlægger hverdagsaktiviteter for borgere med KOL.