Hjem > Aktuelt > Nyheder > OK24: Hvad ønsker du

OK24: Hvad ønsker du

11. maj 2023
Ergoterapeutforeningen ser frem mod de kommende overenskomstforhandlinger i 2024, som skal gennemføres for alle offentligt ansatte. Derfor er der åbnet for kravindsamlingen, så vi kender dine ønsker til, hvad vi skal bringe videre med ind i forhandlingerne.

Lad din stemme tælle

Det er vigtigt, at mange svarer og kommer med deres krav. Sidste gang bidrog over halvdelen af alle ergoterapeuter til at klæde forhandlerne på med deres krav.

Jo flere der deltager i kravindsamlingen, jo bedre sikrer vi, at alle nuancer i forhold til forbedringer af løn, arbejdstid, arbejdsmiljø og vilkår for faget bliver repræsenteret. Det øger vores gennemslagskraft i forhandlingerne og giver vores krav styrke, når mange deltager.

Dermed er det dit bidrag, som giver Ergoterapeutforeningen styrke ved forhandlingsbordene.

Sådan foregår kravindsamlingen

Alle offentligt ansatte ergoterapeuter har fået tilsendt en mail, hvor de direkte inviteres til at komme med input og krav til de kommende offentlige overenskomstforhandlinger.

Kravindsamlingen vil være åben for dine input fra den 11. maj 2023 kl. 09 og frem til den 25. maj 2023 kl. 23.59.

Hvis du er offentligt ansat, men ikke fået en mail, så kan det være fordi, vi ikke har de rigtige oplysninger om dit nuværende ansættelsessted.

  • Log ind på mit.etf.dk og se eller ret dine oplysninger her