Hjem > Aktuelt > Nyheder > OK21: Status lige nu

OK21: Status lige nu

22. februar 2021
OK21- forhandlingerne kører på højtryk, og der bliver indgået forlig for alle tre offentlige områder. Her får du et overblik.

På det kommunale og det regionale område er de forlig, som lægger de overordnede rammer for alle ansatte, faldet på plads. Den del af forhandlingerne som handler om Ergoterapuetforeningens specifikke overenskomster afsluttes denne uge.

På det kommunale område forhandlede Ergoterapeutforeningen og KL om forbedringer af overenskomsterne og arbejdstidsaftalen den 19. februar. Her er man tæt på mål, men der er også krav, som er tværgående for alle organisationer i Akademikerne. Derfor kan det samlede forlig først falde på plads, når AC har afsluttende forhandlinger fredag den 26. februar.

På det regionale område afsluttes forhandlingerne om puljemidlerne onsdag den 24. februar. Også her er der en sammenhæng til Akademikernes samlede forlig, som forhandles samme dag. 

På det statslige område er alle dele af forliget på plads. Læs mere og de statslige forlig her

Ergoterapeutforeningens medlemmer skal stemme om forligene på det statslige, det kommunale og det regionale område fra 11.  marts til 5. april.

Læs mere på etf.dk/OK21, hvor du også finder de allerede indgåede forlig og aftaler.