Hjem > Aktuelt > Nyheder > OK21: Hvad ønsker du

OK21: Hvad ønsker du

25. maj 2020
Midt i en Corona-tid er det også tid til at se fremad. Vi skal se frem mod de kommende overenskomstforhandlinger i 2021, som skal gennemføres for alle offentligt ansatte. Derfor er der åbnet for kravindsamlingen, så vi kender dine ønsker til, hvad vi skal bringe videre med ind i forhandlingerne.

Corona har ændret baggrundstæppet for de offentlige forhandlinger i 2021. Vi ser ind i en offentlig sektor, som skal finde sin ben i en ny virkelighed og spejle sig i en privat sektor, som er alvorligt mærket af den økonomiske krise i kølvandet på Corona-krisen.

Lad din stemme tælle

Det er vigtigt, at mange svarer og kommer med deres krav. Sidste gang bidrog over halvdelen af alle ergoterapeuter til at klæde forhandlerne på med deres krav.

Jo flere der deltager i kravindsamlingen, jo bedre sikrer vi, at alle nuancer i forhold til forbedringer af løn, arbejdstid, arbejdsmiljø og vilkår for faget bliver repræsenteret. Det øger vores gennemslagskraft i forhandlingerne og giver vores krav styrke, når mange deltager.

Dermed er det dit bidrag, som giver Ergoterapeutforeningen styrke ved forhandlingsbordene.

  • Læs mere om OK21 her

Sådan foregår kravindsamlingen

Alle offentligt ansatte ergoterapeuter har fået tilsendt en mail, hvor de direkte inviteres til at komme med input og krav til de kommende offentlige overenskomstforhandlinger.

Kravindsamlingen vil være åben for dine input fra den 25. maj 2020 kl. 16 og frem til den 7. juni 2020 kl. 21.

Hvis du er offentligt ansat, men ikke fået en mail, så kan det være fordi, vi ikke har de rigtige oplysninger om dit nuværende ansættelsessted.

  • Log ind på mit.etf.dk og se eller ret dine oplysninger her
  • Læs mere om OK21 her