Hjem > Aktuelt > Nyheder > Nyt Ergoterapeuten i 2014

Nyt Ergoterapeuten i 2014

6. januar 2014
I januar 2014 kan du se frem til et helt nyt fagblad - både på tryk og digitalt.

I 2014 lancerer Ergoterapeutforeningen et helt nyt fagbladsunivers til medlemmerne. Udviklingen af det nye fagblad er en del af en digital udvikling af Etf's medier. Ergoterapeuten udkommer fra i år otte gange og udvides samtidig med et nyt digitalt univers på det nye etf.dk, der lanceres i februar.

Ergoterapeutens univers vil altså fra 2014 være fordelt på tre medier: print, online og nyhedsbrev. Første nummer af det re-designede Ergoterapeuten udkommer i februar. I marts bygges fagbladets digitale del på. Det vil komme til at ”bo” på etf.dk/ergoterapeuten.

- Med det nye univers skaber vi synergi og samspil mellem det trykte blad og hjemmesiden. Samtidig vil der være langt bedre muligheder for dialog og involvering af medlemmerne, siger Gunner Gamborg, formand. 

Præmissen for udviklingen har været at udvikle medierne, så de modsvarer udviklingen på alle platforme - såvel print som digitalt. Udgangspunktet har blandt andet været en større undersøgelse, hvor en lang række medlemmer har svaret på, hvordan de læser fagbladet, hvor meget de er på mobile medier og deres engagement på sociale medier.

Med medlemmernes holdninger og ønsker som afsæt, har Etf i samarbejde med den eksterne samarbejdspartner, Datagraf, gennemført arbejdet med at udvikle det nye fagblad og det digitale univers.