Hjem > Aktuelt > Nyheder > Nye digitale muligheder for afholdelse af digitale arrangementer

Nye digitale muligheder for afholdelse af digitale arrangementer

6. oktober 2020
Coronatiden kalder på nye muligheder for at gennemføre medlemsarrangementer digitalt eller i en kombination af fysiske og digitale møder. Sådan sikres foreningens demokratiske processer.

I foråret 2020 blev flere generalforsamlinger og arrangementer, i Etf udsat. Situationen var force majeure, og vi valgte, at det var muligt at forlænge f.eks. valgperioder.

For at sikre, at foreningslivets debat og de demokratiske processer opretholdes, bør udskudte generalforsamlinger nu gennemføres snarest. Det kan også handle om andre medlemsarrangementer og webinarer, som ønskes gennemføres. 

Baseret på nylige erfaringer med gennemførelse af foreningens regionsgeneralforsamlinger, som foregik delvist fysisk og digitalt, har Etf nu besluttet at stille samme løsningsmodel til rådighed for alle faglige netværk, selskaber og klubber.

- Det har været vigtigt for os at finde en løsning, der er professionel og nem tilgængelig for alle. Vi håber, at der bliver taget godt imod de nye muligheder og tilbud om bistand til løsningen af de praktiske opgaver. Det er vigtigt, at vi trods Corona holder vores foreningsliv i gang, siger formanden for Etf, Tina Nør Langager i forbindelse med lanceringen af de nye digitale løsninger.

Med løsningsmodellerne følger også vores anbefaling om snarest muligt at afholde alle udskudte generalforsamlinger, så formalia med valg, beretning, handleplaner, økonomi m.v. kan effektueres, afslutter Tina Nør Langager.

Der er sendt mail til alle formænd for bestyrelser i EFS’er, Klubber og FNE’er med uddybende beskrivelse af de digitale muligheder, økonomi, og som altid mulighed for hjælp til afvikling af medlemsaktiviteter.