Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ny seniorklub i Nordjylland

Ny seniorklub i Nordjylland

24. april 2018
Ingrid Theil Madsen og Inge Rasmussen har startet en seniorklub i Nordjylland - de planlægger at mødes fire gange om året. Første møde var i januar, og knap 40 ergoterapeuter har allerede vist interesse for klubben

Af Clara Leck Bachmann

I januar mødtes 20 ergoterapeuter over 55 år til kaffe og hjemmebagte boller for at drøfte stiftelsen af en seniorklub i Nordjylland.

Det var ergoterapeuterne Ingrid Theil Madsen og Inge Rasmussen fra Aalborg, der havde indkaldt til mødet.

- Flere af os kender hinanden fra diverse kurser. Vi tænkte, at det kunne være rart at have et mødested, nu hvor mange af os ikke længere arbejder, så vi kan bevare vores netværk og forhåbentlig lære nye at kende, siger Ingrid Theil Madsen.

Efter mødet i januar har yderligere 20 ergoterapeuter vist interesse for den nye klub.

Seniorklubben har planer om at mødes fire gange årligt. Næste gang bliver i starten af maj, hvor de vil spise noget god mad og lære hinanden bedre at kende. Desuden er der planer om en sommerudflugt – præcis, hvor seniorklubben drager hen, er dog endnu ikke fastlagt.

- Det er vigtigt, at alle skal kunne være med, så det må ikke koste for meget. Så det bliver nok noget med at tage en madkurv under armen og besøge et museum, siger Ingrid Theil Madsen.

Du kan tilmelde dig seniorklubbens mailliste ved at skrive en mail til ingridtheilmadsen@gmail.com