Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ny film om faget, foreningen og fællesskabet

Ny film om faget, foreningen og fællesskabet

17. september 2021
Ergoterapeutforeningen ønsker altid at styrke og synliggøre ergoterapifaget og ergoterapeuters store indsats i det danske velfærdssamfund, ligesom foreningen ønsker at styrke sin egen position overfor medlemmerne og omverdenen. Som et led i dette arbejde har Etf udarbejdet en film, der skal vise faget, foreningen og fællesskabet.

 

Etf vil stå stærkt på foreningens værdier og den kerneopgave, som den skal løse for medlemmerne. Nemlig at sikre, at medlemmerne har de bedste arbejdsvilkår og det bedste arbejdsmiljø at yde deres kernefaglighed i. Samtidig ønsker Etf også at udvikle fagligheden og arbejde for at synliggøre faget og medlemmerne overfor omverdenen; borgere og politikere.

- Vi ønsker at skubbe på den faglige udvikling og synliggøre ergoterapeuters kompetencer og ergoterapiens mangfoldighed. Det gør vi på mange måder. Filmen ”Vi gør din hverdag mulig” er blot ét redskab, vi ved, vil hjælpe os med den opgave, siger Anne Hertz, direktør i Etf.

Foreningen håber, at rigtig mange medlemmer vil tage filmen til sig med budskabet om faget, foreningen og medlemmernes faglige fællesskab. Målgruppen for filmen er naturligvis ergoterapeuter og medlemmer, men også omverdenen af borgere, der efterspørger ergoterapi eller løsninger, som de endnu ikke ved, kan leveres af ergoterapeuter. Også politikere, beslutningstagere og ledere kan med filmen få skærpet, hvad de ergoterapeutiske kompetencer kan løfte af udfordringer i det danske velfærdssamfund. Det er håbet, at filmen kan gøre seeren klogere på ergoterapi og foreningen Etf.

  • Se filmen her