Hjem > Aktuelt > Nyheder > Næstformand Lotte Lagoni bliver leder i Faaborg-Midtfyn Kommune

Næstformand Lotte Lagoni bliver leder i Faaborg-Midtfyn Kommune

29. januar 2020
Efter 3½ år som næstformand i Ergoterapeutforeningen skifter Lotte Lagoni den 1. marts hverv, da hun er blevet tilbudt jobbet som ny leder af Forebyggelse, Træning og Rehabilitering i Faaborg-Midtfyn kommune. Det betyder samtidig, at der skal vælges en ny næstformand til posten i Etf.
Foto: Lisbeth Holten

- Jeg har været utrolig glad og stolt over at have repræsenteret Etf i de seneste 3½ år, og jeg har haft et fantastisk makkerskab og formandskab med min kollega og formand Tina Nør Langager. Jeg vil komme til at savne den tætte koordinering, vi har haft sammen og de ambitioner, vi sammen har for Etf.

Beslutningen om at søge jobbet i Faaborg-Midtfyn har været svær, men også en ’once-in-a-life-time’ mulighed, som Lotte Lagoni ikke kan sige nej til.

- Det er et drømmejob, som berører flere af de fagområder, jeg brænder for, siger Lotte Lagoni og fortsætter: - Samtidig er det der, jeg havde mit første job, og jeg derfor mange gode relationer i kommunen.

Men den afgående næstformand er glad for den retning, hun har været med til at sætte og arbejde for i Etf i samarbejde med hovedbestyrelsen.

- Vi har haft en ambition om at løfte og synliggøre vores fag. Vi har ønsket at øge tværfagligheden, og vi har været optaget af at løfte praksis- og forskningsfeltet. Der er mange initiativer, som jeg gerne havde driblet videre med, men når jeg stopper, står der heldigvis dedikerede medlemmer klar til at søge indflydelse og skabe resultater. En ny næstformand kommer til at kunne kaste energi ind i de mange initiativer, og det er jeg sikker på vil komme godt videre, siger Lotte Lagoni.

Hun peger på, at det har været 3½ fantastiske og lærerige år som næstformand.

- Jeg vil derfor gerne takke alle medlemmer, formand Tina Nør Langager, hovedbestyrelsen, sekretariatet og alle de fantastiske mennesker, der har krydset min vej, siger Lotte Lagoni.

Etf's hovedbestyrelse vil snarest informere om, hvordan valget til posten som næstformand kommer til at forløbe. Der vil på et senere tidspunkt blive lejlighed til at sige farvel til Lotte. Det orienterer hovedbestyrelsen også nærmere om.