Hjem > Aktuelt > Nyheder > Margrethe Boel valgt til hovedbestyrelsen i DSA

Margrethe Boel valgt til hovedbestyrelsen i DSA

29. oktober 2020
Næstformand i Ergoterapeutforeningen, Margrethe Boel er valgt til hovedbestyrelsen i DSA – Sundhedsfaglige A-kasse.
Margrethe Boel, næstformand i Etf, er valgt for en toårig periode til hovedbestyrelsen i DSA – Sundhedsfaglige A-kasse.

Margrethe Boel er den 29. oktober 2020 valgt til a-kassens hovedbestyrelse. Som næstformand i Etf er hun politisk ansvarlig for ledighedsområdet, og kan derfor bringe indsigt med sig i arbejdet fra henholdsvis Etf og DSA.

For Margrethe Boel giver hovedbestyrelsesposten da også god mening, og hun glæder sig til samarbejdet, der venter.

- Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde i HB og sammen med de øvrige faglige organisationer i DSA, hvor vi i fællesskab kan løfte de vigtige dagsordner. For eksempel det

bekymrende fald i dagpengesatserne, der kalder på fælles front og samarbejde mellem de faglige organisationer og hovedorganisationerne for at løfte opbakningen til dette, siger Margrethe Boel i forbindelse med valget, der er en toårig valgperiode.

For næstformanden er det samtidig vigtigt, at a-kassens medlemmer kan forvente en række tilbud og services, der er tæt på dem. Hun siger:

- Jeg oplever DSA som en agil og nærværende a-kasse, med en bred vifte af tilbud til medlemmerne, og vil arbejde for at DSA også fremadrettet er en a-kasse der står klar, når medlemmerne har brug for det - gennem hele arbejdslivet

Anne Theilgaard, der er medlem af Etf’s hovedbestyrelse, blev valgt som suppleant til DSA’s hovedbestyrelse.