Hjem > Aktuelt > Nyheder > Maj Britt Middelhede Olsen er valgt ved fredsvalg til HB i Region Midt-Nord

Maj Britt Middelhede Olsen er valgt ved fredsvalg til HB i Region Midt-Nord

1. marts 2018
Maj Britt Middelhede Olsen er valgt til hovedbestyrelsen som regionsmedlem i Region Midt-Nord. Her vil hun arbejde for at sikre arbejdsmiljøet for landets ergoterapeuter og gøre foreningen mere nærværende for medlemmerne. Hun ser det som en fordel, at hun både kan trække sin viden fra tidligere bestyrelsesarbejde og sit arbejde i praksis.
Maj Britt Middelhede Olsen.

Af Clara Leck Bachmann

 

Hvad er baggrunden for, at du stiller op?

Jeg stiller op, fordi jeg synes, at er et spændende arbejde, og fordi jeg gerne vil være med til at sætte dagsordenen. Jeg vil gerne bidrage med den erfaring, jeg har fra praksis gennem mit arbejde. Det var først, da jeg begyndte at interessere mig for foreningen, at jeg fandt ud af, hvordan tingene hænger sammen, og jeg hører stadig til dagligt, at folk stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor foreningen gør, som de gør. Jeg vil derfor gerne være med til at videreformidle foreningens arbejde, så det bliver mere gennemsigtigt. Jeg synes godt, at vi kunne være mere nærværende som forening, hvilket jeg ved, at der bliver arbejdet på, men det arbejde vil jeg gerne være en del af.

Hvilke forudsætninger har du for at være et godt bestyrelsesmedlem?

Jeg har siddet i hovedbestyrelsen i en periode som urafstemningsvalgt, så jeg ved lidt om, hvordan bestyrelsesarbejdet fungerer. Jeg har også siddet i regionsbestyrelsen i region midt-nord i en række år, og så har jeg siddet i forskellige fora som tillidsrepræsentant, så jeg har erfaring med at tænke strategisk og se tingene oppefra. Derudover har jeg min viden fra praksis, og jeg synes det er godt at kombinere de to – både at have viden om, hvad der foregår på et overordnet plan, men samtidig vide, hvordan det er at være nede på gulvet. Jeg har et ben i begge lejre, og det synes jeg, at jeg har haft meget gavn af.

Hvad vil du gerne arbejde for

Jeg vil gerne arbejde for at sikre et godt arbejdsmiljø, og at vi som forening bliver nærværende for medlemmerne. Det er mine hovedpunkter. Jeg mener, at foreningen kan blive mere nærværende ved at forventningsafstemme med medlemmerne – hvad kan man bruge en forening til, og hvad kan man ikke bruge en forening til? Vi skal signalere, at alle har en vej ind i vores medlemskabsparti, og at alle vil blive hørt, hvis de tager kontakt. Vi skal også signalere, at alle kan engagere sig fagpolitisk, fx ved at stille op til vores regionsbestyrelse. Jeg vil gerne være talsmand for et større engagement fra begge sider. For jo mere engagerede, vi er, jo mere ved vi også om, hvad der rører sig blandt medlemmerne og omvendt.