Hjem > Aktuelt > Nyheder > Lotte Lagoni fortsætter som næstformand

Lotte Lagoni fortsætter som næstformand

1. marts 2018
Næstformand i Etf, Lotte Lagoni, er genvalgt ved fredsvalg.
Lotte Lagoni. Foto: Lisbeth Holten

- Jeg er glad! siger Lotte Langoni til nyheden, om at hun er genvalgt som næstformand i Etf, og melder at hun er helt klar til at tage en tørn til.

Opstillingsfristen til valget som næstformand udløb i dag den 1. marts kl. 12:00. Ingen mod-kandidater havde meldt deres kandidatur, og derfor stod det klart, at Lotte Lagoni kunne fortsætter sit politiske virke på posten som næstformand.

- Det er dejligt, at medlemmerne har tillid til, at jeg kan løfte opgaven som næstformand. Sådan tolker jeg det at blive genvalgt ved fredsvalg. Man kan jo vælge at stille op og benytte sin medlemsret til at forandre indefra, hvis man ser et behov for forandring. Så jeg sætter pris på, at jeg sammen med Tina (Tina Nør Langager, formand, red.) resten af Etf og medlemmerne får mulighed for at dyrke vores fælles muligheder.

Lotte Lagonis valgperiode løber frem til 2021, og hun ser frem til at få en ordinær valgperiode med tid til at tage fat på foreningens mange indsatser.

- Jeg er naturligvis meget glad for at få en længere periode til at skabe resultater, lære medlemmerne endnu bedre at kende og konsolidere nogle af de mange indsatser, som foreningen arbejder med. Der er ro til at jeg får skabt et solidt fodfæste nu, siger Lotte Lagoni i forbindelse med genvalget.