Hjem > Aktuelt > Nyheder > Lederkonference 5.-6. marts 2019

Lederkonference 5.-6. marts 2019

4. oktober 2018
Bliv klar til fremtidens udfordringer på sundhedsområdet. Få styrket din faglige ledelse og få inspiration til, hvordan du integrerer de unge nyuddannede på arbejdspladsen.

Om konferencen

Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen inviterer til to spændende dage, hvor eksperter, praktikere og forskere gør dig klogere på fremtidens sundhedslandskab og giver dig værktøjer til arbejdet med højaktuelle temaer som faglig ledelse, ledelse af de nye generationer, borger-/kundeorienteret ledelse og datadreven ledelse.

Lidt om programmet

Sundhedsområdet vil ændre sig de kommende år, og det vil utvivlsomt få betydning for alle, der arbejder inden for sundhedsområdet. På konferencen bliver du præsenteret for fire fremtidsscenarier, der kan inspirere dig i udviklingen af nye tilbud og sundhedsløsninger.

Konferencen giver også bud på ledelse af fremtidens faglighed, og hvordan du lærer at forstå de unge på arbejdsmarkedet, der kommer med helt andre forventninger til arbejdslivet men også med en motivation og drivkraft, som arbejdspladsen har brug for.

Det får du også

  • Dialog og debatter
  • Netværk med lederkollegaer
  • Festmiddag

Arrangør

Danske Fysioterapeuters Lederråd og Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere.