Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ledere, TR og AMR - Samarbejdet i MED og TRIO er ekstra vigtigt lige nu

Ledere, TR og AMR - Samarbejdet i MED og TRIO er ekstra vigtigt lige nu

12. maj 2020
Uanset om du er på en arbejdsplads, som har været fysisk på arbejde, eller din arbejdsplads skal til at genåbne, er der behov for at finde nye løsninger, så I både kan leve op til de nuværende krav til kerneopgaven og tage højde for smitteforebyggelse af Covid-19.

Situationen med mange forandringer på en gang fordrer en tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere. Samarbejdet i MED og TRIO spiller en væsentlig rolle i indsatsen for at finde de bedste løsninger for jeres arbejdsplads på de nye udfordringer og inddrage de positive erfaringer, der også dukker op i kølvandet på Coronatiden.

MED og TRIO er centrale aktører i kollektive drøftelser om udfordringer, bekymringer og dilemmaer samt i opgaven med at understøtte oplevelsen af at være en samlet arbejdsplads – selv hvis nogle fortsat arbejder hjemmefra. Et tæt MED- og TRIO-samarbejde kan også bidrage til, at forventninger til arbejdstilrettelæggelsen løbende afstemmes, så der fortsat er sammenhængskraft i opgaveløsningen.

Herunder finder I materiale, der kan understøtte jeres arbejde med at sikre det gode arbejdsfællesskab og smitteforebyggelse i forbindelse med genåbning af arbejdspladser: