Hjem > Aktuelt > Nyheder > LEDER: Tilbud om test og karrieresamtale med erhvervspsykologisk konsulent

LEDER: Tilbud om test og karrieresamtale med erhvervspsykologisk konsulent

15. september 2021
Går du med seriøse overvejelser om at søge et lederjob på et højere niveau, og har du nogle års ledererfaring, så har du mulighed for at komme i betragtning til et eksklusivt ledertilbud fra Ergoterapeutforeningen.
Du har som ledermedlem hos Etf nu mulighed for at få en karrieresamtale med erhvervspsykolog Louise Winther.

Vi tilbyder et mindre antal individuelle karrieresamtaler med erhvervspsykologisk konsulent Louise Winther, der vil benytte testværktøjet "Karrieremodellen" som udgangspunkt for samtalen. Selve samtalen foregår virtuelt og varer 1-1½ time.

Testværktøjet "Karrieremodellen" kan hjælpe med øget selvindsigt og forståelse for drivkraft og motiver hos dig som leder, såvel i dagligdagen som ifbm. forandringer.

Karrieremodellen skelner mellem fire basale måder at se karriere på, med udgangspunkt i den retning din karrierebevægelse har, den frekvens karrieren ændrer sig med, sammenlagt med de motiver, der driver og tilfredsstiller dig.

Du kan i artiklen fra Louise Winther læse fire små casehistorier, der hver især siger noget om de fire former for karriereformer, og hvordan de kan komme til udtryk.

  • Du finder artiklen her
  • Du kan læse mere om Louise Winther her

Er du interesseret i sådan en samtale, er du velkommen til at kontakte lederkonsulent i Etf, Karin Rasmussen kr@etf.dk