Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ledelse gennem paradokset

Ledelse gennem paradokset

10. november 2014
I dag og i morgen er mere end 80 ergo- og fysioterapeutledere samlet til fælles lederkonference. Paradoks- og energi-ledelse samt arbejdsmiljø står på dagsorden.
Teamet for årets lederkonference er paradoks- og energiledelse. Foto: Claus Sjödin

Det kan i sig selv siges at være et paradoks, når man som leder har en hverdag, der byder på en favn af udfordringer og ledelsesparadokser, OG man skal finde energi i ledelsesopgaven og værne om sig selv som leder.

Erhvervspsykolog Lotte Lüscher bringer på konferencen hverdagens ledelse gennem paradokser i spil.

- Det stiller store krav til nutidens ledere at navigere i hverdagens paradokser med krav om innovation OG samtidig stram styring. Medarbejdere i dag vil have rigtig ledelse. De vil have nærvær OG fravær. De vil også have en leder, der kan være stærk OG blød – på de rette tidspunkter, siger Lotte Lüscher, erhvervspsykolog og ph.d. i ledelse og indehaver af firmaet Clavis Erhvervspsykologi.

Et debatpanel bestående af Gunner Gamborg, formand for Etf, Tina Lambrecht, formand for Danske Fysioterapeuter, Mette Molin, formand for Lederfraktionen i Danske Fysioterapeuter og Johanne Drachmann, næstformand for Selskab for ledere i Ergoterapeutforeningen, udfolder og debatterer relevante ledelsesparadokser med deltagerne. Ledernes refleksioner bringes i spil i og paradokserne belyses.

Læs mere om Lotte Lüscher