Hjem > Aktuelt > Nyheder > Lærke Plesner Hjerrild genopstiller til hovedbestyrelsen

Lærke Plesner Hjerrild genopstiller til hovedbestyrelsen

9. februar 2021
Lærke Plesner Hjerrild genopstiller til Ergoterapeutforeningens hovedbestyrelse. Hun stiller op til pladsen i region Øst.

Når Lærke Plesner Hjerrild, der til daglig arbejder som sundhedsfaglig konsulent i Sundhedsforvaltningen i Københavns Kommune, genopstiller til hovedbestyrelsen, sker det ud fra ambitionen om og lysten til at fortsætte sit politiske virke i bestyrelsen.

- Jeg synes, vi har fået sat en rigtig fin retning på politiske indsatser i hovedbestyrelsen, og dem vil jeg rigtig gerne være med til at give endnu mere luft under vingerne, siger Lærke Plesner Hjerrild om sit politiske virke som HB-medlem i Etf.

Jeg vil gerne fortsætte drøftelserne og være med til at sikre, at de i sidste ende kommer medlemmerne til gavn gennem konkrete handlinger. Det betyder, at jeg fortsat vil arbejde for, at Etf er et attraktivt valg for ergoterapeuter, hvad enten man er praktiker, studerende eller forsker, fortsætter Lærke Plesner Hjerrild.

Også sikring af lige adgang til ergoterapi er et omdrejningspunkt for Lærke Plesner Hjerrild.

- Det er min holdning, at genoptræning hører til i offentligt regi, men da der nu er frit valg på genoptræning skal vi i Hovedbestyrelsen arbejde for at gøre det muligt for borgeren at vælge at gå til en privatpraktiserende ergoterapeut. Vi skal bidrage til at sikre lige adgang til ergoterapi, så borgerne får den ergoterapeutiske intervention, som er nødvendig.

- Hvis man stemmer på mig, er det en stemme på netop lige adgang til ergoterapi, men også styrket praksis, det gode arbejdsliv gennem hele livet og en faglig og økonomisk attraktiv forening, afslutter Lærke Plesner Hjerrild.

Læs mere om Lærke Plesner Hjerrilds kandidatur her:

Der er opstillingsfrist til HB-valget den 1. marts kl 12.00. Læs mere om valget her