Hjem > Aktuelt > Nyheder > Karavane forud for forhandlingerne om OK15

Karavane forud for forhandlingerne om OK15

14. marts 2014
Dialog mellem forhandlere og medlemmer om prioriteringer, forventninger, forhindringer, forhåbninger, forudsigelser og fakta. Hjælp os, så vi frem for at sælge sand i Sahara slås for det, der er vigtigst for dig, dine kollegaer og din profession.

I øjeblikket rejser Ergoterapeutforeningens forhandlingschef Anders Grønbæk rundt til ergoterapeuter på arbejdspladserne sammen med foreningens lokale regionsformænd. Karavanen kommer også til Region Øst.

Du bedes formidle denne videre til dine kollegaer. Deltagelse er for medlemmer af Ergoterapeutforeningen. Ledere er også velkomne:

Onsdag den 12. marts 12.00-13.00.
Møde for ergoterapeuter i Brøndby og omegn.

Sted: Brøndby kommunes Træningscenter, Horsedammen 36A, Brøndby. Giv besked til Sidsel på sisja@brondby.dk, hvis du vil deltage.

Onsdag den 12. marts 15.30- 17.00.
Møde for ergoterapeuter i Rudersdal og omegn. Mødet foregår i Store sal, Stationsvej 36, Birkerød. Det er lige ved siden af biblioteket. Tilmelding af hensyn til kage og kaffe til Katja Bræmer på kly@rudersdal.dk senest d. 10. marts.

Onsdag den 12. marts 18.00-ca. 20.00.
Møde for ergoterapeuter i Ballerup og omegn. Der tilbydes aftensmad. Tilmelding og information om sted senest den 10.3 til Susanne Lund på sld@balk.dk.

Torsdag 13. marts kl. 16.00-18.00.
Møde på initiativ af tillidsrepræsentanter i Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Sted: Aktivitetscentret, Frederiksborgvej 77, stuen, 2400 København NV. Tilmelding af hensyn til tiltrækkeligt med kaffe, kage og stole til Anne T. Jacobsen på dk40@suf.kk.dk senest d. 10. marts.

Torsdag den 3. april 16.00-18.00.
Møde på initiativ af tillidsrepræsentanter i Region Hovedstadens Psykiatri(RHP). Mødet foregår i Distriktspsykiatrisk Center, Standboulevarden 96, 2100 København Ø. Mødet vil evt. i slutningen omhandle kompetencebehov og ønsker i RHP. Tilmelding til Britter Bjørnholdt på britt-marie.bjoernholt@regionh.dk

Der kan blive møde i Vordingborg/Guldborgsund/Lolland. I så fald udsendes en opdateret plan for OK karavenen.