Hjem > Aktuelt > Nyheder > KANDIDATPRISEN: Er det dig, der skal have Etf's Kandidatpris?

KANDIDATPRISEN: Er det dig, der skal have Etf's Kandidatpris?

4. oktober 2021
Er du kandidat, har du skrevet et ergoterapi-relevant speciale og formidlet resultaterne på optimal vis, så er det måske dig, der skal søge Ergoterapeutforeningens Kandidatpris – og vinde den?
Priser
Ergoterapeutforeningen har en særlig pris, der er målrettet kandidater. Grafik: Karen Krarup

Ergoterapeutforeningens kandidatpris er målrettet ergoterapeuter på kandidatniveau og uddeles én gang årligt. Ergoterapeutforeningens Kandidatpris er på 15.000 kr. og kan søges af kandidater på baggrund af formidlingen af deres speciale. Der er ansøgningsfrist den 1. november.

Kandidater har mulighed for selv at ansøge prisen, hvor det er formidlingen af specialets resultater, der bedømmes. Det er dermed ikke selve specialet, der er grundlaget for at kunne komme i betragtning til prisen. Speciale-emnet skal dog have relevans for faget ergoterapi.

Formidlingen af specialets resultater kan f.eks. være i form af abstakt på én eller flere konferencer eller et mundtligt oplæg. Derigennem synliggøres faget ergoterapi, kendskabet til ny viden udbredes og dermed bidrager kandidaten til den ergoterapifaglige udvikling.

- Prisen, der er målrettet kandidaterne, skal naturligvis anerkende de medlemmer, som på baggrund af en kandidatuddannelse, har mulighed for at gå forskningens vej og dermed styrke ergoterapiens position i Danmark. Det bidrager til en stærk faglig position. Og så er det altid dejligt at kunne anerkende en bemærkelsesværdig indsats, siger Tina Nør Langager i forbindelse med at det nu er tid til at søge Ergoterapeutforeningens Kandidatpris.

Kandidatprisen uddeles én gang årligt. Der er ansøgningsfrist den 1. november 2021.

  • Læs alle kriterierne for prisen her 
  • Læs mere om Etf's priser og legater her