Hjem > Aktuelt > Nyheder > KAMPVALG TIL HB: STEM på din kandidat

KAMPVALG TIL HB: STEM på din kandidat

13. marts 2023
Medlemsdemokratiet er højt i ETF. Der er nemlig kampvalg til posterne i Ergoterapeutforeningens hovedbestyrelse. Fem kandidater har meldt deres kandidatur til fire poster. Som stemmeberettiget medlem af Ergoterapeutforeningen har du nu mulighed for at stemme på, den kandidat - eller kandidater - du mener vil gøre en forskel i hovedbestyrelsen. Her kan du læse mere om kandidaterne, og om hvordan du stemmer.

 

Der er åbent for urafstemningen til valget på mit.etf.dk. Som stemmeberettiget medlem af ETF har du modtaget en mail om valget, og hvordan du stemmer på den mailadresse, du har registreret på mit.etf.dk.

Læs mere om kandidaterne, der er på kampvalg til posterne:

Du kan stemme på op til fire kandidater - én for hver plads i hovedbestyrelsen, der er på valg.

HUSK at stemme inden den 30. marts 2023, kl. 23:59.
STEM via mit.etf.dk

De 5 lette trin

For at stemme skal du logge ind på mit.etf.dk med medlemsnummer. Efter du er logget ind, har du mulighed for at klikke dig ind til afstemningen.

  • Brug dit medlemsnummer til at logge ind på mit.etf.dk
  • Vælg valget
  • For at stemme skal du klikke på en af valgmulighederne i valget
  • Klik på ”Afgiv stemme”
  • Efter du har afgivet din stemme, skal du angive din valgkode
  • HUSK at stemme inden den 30. marts 2023, kl. 23:59

Problemer med at stemme?

Oplever du problemer med at afgive din stemme, kan du skrive til medlem@etf.dk. Skriv dit medlemsnummer, dit fulde navn i mailen samt en kort beskrivelse af problemet.

Pr. telefon skal du ringe på ETF’s hovednummer 88 82 62 70 og taste "3" for medlemsadministration og bogholderi og derefter "1" for medlemsadministrationen.