Hjem > Aktuelt > Nyheder > Kampvalg til de regionale poster i HB

Kampvalg til de regionale poster i HB

16. april 2020
Efter opstillingsfristen til suppleringsvalg til Ergoterapeutforeningens hovedbestyrelse udløb den 16. april kl, 12.00, står det klart, at der er kampvalg til begge de regionale poster i henholdsvis region Midt-Nord og Øst.

To kandidater fra henholdsvis region midt-Nord og region Øst har meldt deres kandidatur til de regionale poster i hovedbestyrelsen. Det betyder, at der nu er kampvalg til posterne.

Her kan du læse kandidaternes opstillingsgrundlag.

Region Midt-Nord

Region Øst

Du finder mere information om kandidaterne og kan se deres stillere her

Urafstemningen i forbindelse med valget vil foregå i perioden 20.- 30. april. Det er udelukkende stemmeberettigede medlemmer i de to regioner (Midt-Nord og Øst), der kan stemme til valget.

Du vil løbende modtage mere information om valgene via mit.etf.dk

Lad din stemme tælle: Tjek din medlemsdata

Urafstemningen foregår digitalt og sker via mit.etf.dk. Hvis du har registreret din mailadresse korrekt på mit.etf.dk, vil du den 20. april modtage mail med en valgkode, du skal bruge for at stemme. Alt hvad du skal gøre, er at logge på mit.etf.dk, og så vil du få mulighed for at stemme. 

Det er vigtigt, at vi har din rigtige mailadresse, så du kan modtage information og deltage i valget. Derfor opfordrer vi dig til at tilføje eller rette din mailadresse på mit.etf.dk

Tjek din medlemsdata på mit.etf.dk