Hjem > Aktuelt > Nyheder > Info om netværksmøder i 2020 for Privatpraktiserende Ergoterapeuter

Info om netværksmøder i 2020 for Privatpraktiserende Ergoterapeuter

10. oktober 2019
Skab kompetenceløft ved at prioritere indblik og samspil

FRA FREDAG DEN 13. MARTS 2020 KL. 15:00 TIL LØRDAG DEN 14. MARTS 2020 KL. 14:00

NETVÆRKSDØGN I HUSET, MIDDELFART (WWW.HUSET-MIDDELFART.DK).

Tilmeld dig et super berigende netværksdøgn. Her vil være fuld forplejning og gode rammer til et døgn som peger fremad mod professionel innovation og giver plads til at træne dit professionelle mod - noget vi alle kan have brug for;-)

Formålet med døgnet er at styrke og nyttiggøre relationer mellem privatpraktiserende ergoterapeuter. Der tages udgangspunkt I egen situation og der udvikles herfra. Der er ligeværdigt fokus på arbejdsliv, trivsel, selvledelse, indtjening, samarbejde og udvikling.

Døgnet udvikles på basis af 2019 erfaringerne og evalueringerne. Det planlægges og faciliteres igen af Margrete Bak (www.karlbak.dk), som ekstern facilitator i samarbejde med bestyrelsen. Hun sørger for, at det bliver afvekslende, overraskende og relations skabende.

Vi kan på det varmeste anbefale jer at deltage. Ved vores første netværksdøgn nogensinde var der en meget høj grad af tilfredshed. Citater fra evalueringerne: “Det var fantastisk at opleve det flow, der konstant var i gruppen – samtidig med at tiden fløj afsted. Det hele blev behændigt styret af Margrete Bak – UDEN powerpoint eller anden IT medie.” ”Fantastisk sammensat. Så meget interaktion og dialog”, ”Superrelevant og som skræddersyet til en privatpraktiserende ergoterapeut uanset arbejdsfelt”.

  • Pris inkl. moms: kr. 1.650,- pr. person (Dette er en virksomhedsudgift, så du kan trække det fra i din virksomheds regnskab)
  • Tilmelding: Udvikling af din virksomhed.
  • Tilmeldingsfrist: Begrænset antal pladser - Først til Mølle-princippet;-) Bindende tilmelding inden den 21. december 2019 på grund af værelsesbookning.

 

MANDAG DEN 14. SEPTEMBER 2020 KL 9.30-16.30, MORGENMAD FRA KL. 9.00

GENERALFORSAMLING OG NETVÆRKSDAG I KØBENHAVN

Efterårets netværksdag tager hånd om de behov, der opstår hos medlemmerne i den kommende periode. Vi er åbne for jeres input til at skabe en dag, som giver indsigt og opbakning til jeres selvstændige virke. I kan komme med jeres forslag i den lukkede Facebookgruppe; Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter.

Sidst men ikke mindst er dette dagen for Klubbens årlige generalforsamling, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

  • Pris inkl. moms: kr. 350,-.
  • Tilmelding: Opslåes i starten af 2020
  • Tilmeldingsfrist: Bindende tilmelding inden den 1. september 2020 på grund af forplejning.