Hjem > Aktuelt > Nyheder > Individuel sparring til din virksomhedsudvikling 2022

Individuel sparring til din virksomhedsudvikling 2022

14. december 2021
Margrete Bak fortsætter med at tilbyde rådgivning og sparring til medlemmer af PPE - både for helt nye “måske-selvstændige" og for erfarne selvstændig.

Margrete Bak fortsætter med at tilbyde rådgivning og sparring til medlemmer af PPE - både for helt nye “måske-selvstændige" og for erfarne selvstændige - til en favorabel pris af kr. 1.200 + moms. Hun har et indgående og mangeårigt kendskab til de privatpraktiserende ergoterapeuters vilkår og udviklingsmuligheder. Mange af vores medlemmer har haft stor glæde af hendes form for sparring.

De individuelle samtaler er af er af 1 1⁄2 times varighed og kan foregå hos hende i Aarhus, eller pr. skype eller zoom.

Aftalerne bookes direkte hos Magrethe Bak på mb@karlbak.dk. Hun sender derefter en række spørgsmål, som hun anbefaler at arbejde med. Svarene sendes senest 48 timer før mødet. På denne måde kan begge parter være velforberedte til første samtale.

Margrete Bak har et engagement og en bred indsigt i de forskellige former for ”selvstændighed”, vi ergoterapeuter har eller er i gang med at udvikle. Desuden er hun højt kvalificeret, engageret, anerkendende og indsigtsfuld med et solidt kendskab til de former for virksomhedsudvikling, vi som ergoterapeuter kan have glæde af.