Hjem > Aktuelt > Nyheder > Individuel sparring på din virksomhedside og -udvikling

Individuel sparring på din virksomhedside og -udvikling

24. maj 2019
Som privatpraktiserende er der nu en mulighed for at booke samtaler med Margrete Bak. Samtalerne er af stor værdi, uanset om du overvejer at blive privatpraktiserende, er ny-startet eller garvet.

Indtil sommeren 2019 tilbyder Margrete Bak samtaler for kr. 1.000 + moms (normalpris kr. 1.900 + moms). Benyt dig af det ekstraordinære lave tilbud og book en samtale nu. Efter sommerferien vil prisen være kr.1300 + moms indtil vores netværksdøgn d. 13. marts 2019.

Samtalerne er af 1 ½ times varighed og kan foregå hos hende Aarhus, eller pr. skype eller anden særaftale. Samtalerne er af stor værdi, uanset om du overvejer at blive privatpraktiserende, er nystartet eller garvet.

Aftalerne bookes direkte hos hende på mb@karlbak.dk

Hun sender dig derefter en række spørgsmål, som hun vil anbefale dig at arbejde med. 

Hvis du returnerer dine overvejelser til hende senest 48 timer, før I mødes, kan I begge være velforberedte til første samtale.

Margrete Bak har et engagement og en indsigt i de forskellige former for ”selvstændighed”, vi ergoterapeuter har eller er i gang med at udvikle. Desuden er hun højt kvalificeret, engageret, anerkendende og indsigtsfuld med et solidt kendskab til de former for virksomhedsudvikling, vi som ergoterapeuter kan have glæde af.