Hjem > Aktuelt > Nyheder > To HB-medlemmer genopstiller ikke til valget

To HB-medlemmer genopstiller ikke til valget

2. marts 2017
​Mens kandidaterne til det kommende Hovedbestyrelsesvalg løbende har meldt sig på banen i kampen om de fire pladser, der er på valg, er der også HB-medlemmer, der har valgt ikke at genopstille.

Når valget til Hovedbestyrelsen går i gang sker det uden kandidaterne Jacob Østergaard Madsen og Pernille Holt Frøkjær Thomsen, der begge har valgt ikke at genopstille til HB i Ergoterapeutforeningen.

Jacob, lektor på UCN og Ph.d.-studerende, har været en del af HB siden 2011. Her har han bidraget med sin viden og erfaring fra undervisnings- og forskningsområdet. Han siger:

- Jeg har valgt ikke at genopstille til HB, da mit arbejdsliv snart byder på nye udfordringer. Jeg har bestemt ikke mistet lysten til fagpolitisk arbejde – tværtimod. HB-arbejdet igennem de sidste 6 år har været utrolig berigende. Jeg vil derfor ikke udelukke at jeg igen en dag genopstiller til HB eller andre fagpolitiske poster i Etf-regi. Jeg vil særligt huske at de sidste seks år blandt andet har budt på både formands- og næstformandsskifte. Men jeg forlader også HB med en god fornemmelse af, at Tina og Lotte har fortsat den positive retning som Gunner og Lene i sin tid satte for Etf. Det er dog altid godt for en fagforening som Etf at komme under friske og nytænkende øjne. Derfor er det også glædeligt at se så mange der har meldt deres kandidatur til HB. Det bliver spændende at følge valget, og jeg ønsker alle held og lykke.

Også Pernille, ledende ergoterapeut på retspsykiatrisk afsnit i Middelfart og formand for EFS Psykiatri og Psykosocial Rehabilitering, har også været medlem af HB siden 2011. Om sin tid i HB siger hun:

Jeg genopstiller ikke, fordi jeg nu har siddet i seks år i HB og tænker, at der skal nye kræfter til. Samtidig har jeg fået nyt job og er er i gang med en diplomuddannelse i ledelse, og jeg har travlt med familien. Jeg har været rigtig glad for at sidde i HB og få lov til at være med til at præge den politiske dagsorden i Etf. Det kan jeg jo heldigvis stadig være med til, med mit virke som formand for EFS psykiatri og psykosocial rehabilitering, så helt slipper jeg det ikke.

Etfs’ formand, Tina Nør Langager, har sat pris på samarbejdet med de to afgående HB-medlemmer.

- I min tid som formand har jeg sat stor pris på samarbejdet med Jacob og Pernille. De har hver især bidraget til HB-arbejdet med faglige perspektiver med vægt på henholdsvis uddannelse og forskning og psykiatri. Jeg siger dem tak for en stor indsats i hovedbestyrelsen.