Hjem > Aktuelt > Nyheder > FTF har vedtaget en ny lederpolitik

FTF har vedtaget en ny lederpolitik

14. juli 2017
Da FTF er hovedorganisation for mange faggrupper samt ledere fra såvel offentlige som private virksomheder, skal lederpolitikken kunne rumme disse forskelligheder.

- I Etf finder vi, at den nye lederpolitik har et fokus, som fint inkluderer jeres og vores interesser i det videre arbejde omkring jeres rammer og vilkår for at være ledere, både nu og i fremtiden, siger Lotte Lagoni, næstformand i Etf og fortsætter:

- Jeg vil særligt fremhæve flg. i forhold til FTF´s nye lederpolitik:

  • At der bliver taget særligt hånd om nye og kommende ledere for at lette fagprofessionelles overgang til et lederjob.
  • Ledere har også ret til et godt arbejdsliv, herunder talent­udvikling, relevant lederuddannelse, givende relationer – og god ledelse.

- Som ledere har I det meste af tiden fokus på jeres medarbejdere og den overordnede organisation. Ledere har dog også et arbejdsmiljø, som det er værd at værne om, så I fortsat har lyst til  at udvikle Jeres organisationer og nå Jeres målsætninger og gå forrest, så det glæder mig, at FTF har taget det aspekt med i lederpolitikken. Vi har brug for, at fremtidens ledere ikke alene rekrutteres blandt akademikere, men at der også er sundhedsuddannede med en mellemlang grundudd., der har lyst til at begive sig ud i et lederjob, så offentlig ledelse får en mangfoldighed, der gør den mere kvalificeret, samlet set, siger Lotte Lagoni.