Hjem > Aktuelt > Nyheder > Formand og regionsformænd forsætter på posterne

Formand og regionsformænd forsætter på posterne

1. marts 2023
​Efter opstillingsfristen til de politiske poster på valg i ETF er udløbet, står det klart, at formanden for ETF forsat hedder Tina Nør Langager, ligesom regionsformændene Maj Britt Middelhede Olsen (Region Midt-Nord) og Rikke Uldum Abrahamsen (Region Øst) også fortsætter på posterne. I Region Syd er Louise Boros Daugaard nyvalgt regionsformand, hvor hun overtager posten efter afgående regionsformand Anna-Marie Laustsen.

 

Fredsvalgene på de centrale poster betyder altså, at Tina Nør Langager fortsætter på posten som formand for Ergoterapeutforeningen for en 3årig periode, og at også de tre regionsformænd er valgt for en 3årig periode.

Tina Nør Langager siger: 

- Jeg er glad og ydmyg for den tillid, som medlemmerne har vist mig og de tre regionformænd. Det betyder utrolig meget at blive valgt. Et særligt tillykke til Louise Boros Daugaard, som er nyvalgt regionsformand i Region Syd. Jeg glæder mig til, at vi skal fortsætte det politiske arbejde med næstformand Margrethe Boel og hovedbestyrelsen. Endnu engang vil jeg også benytte lejligheden til at takke Anna Marie Laustsen for en mangeårig og engageret indsats nu, hvor hun valgte ikke at genopstille. 

Inden længe kan du læse et portræt med den nye regionsformand i Region Syd, Louise Boros Daugaard og et længere interview med den afgående formand Anna Marie Laustsen.

Kampvalg til de fire poster i Hovedbestyrelsen
Hvor der har været fredsvalg på posterne som henholdsvis formand og regionsformænd, er der er til gengæld kampvalg om de fire pladser til ETF’s Hovedbestyrelse.

Læs mere om kandidaterne, der skal på kampvalg til posterne her

Valgkamps-perioden løber fra den 13. marts til den 30. marts kl. 23:59. Afstemningen vil foregå digitalt og sker via mit.etf.dk

Gå ikke glip af vigtig info og deltagelse i medlemsdemokratiet

Du modtager en mail fra ETF, når det er muligt at stemme fra den 13. marts. Indtil da kan du benytte lejligheden til at opdatere dine medlemsdata og fx tjekke om den mailadresse, du har på din profil i systemet, er korrekt, så du modtager vigtig information fra ETF på den korrekte mail. På den måde er du tættere på foreningen, fællesskabet og faget, vi er fælles om.