Hjem > Aktuelt > Nyheder > Forlænget svartid på medlemshenvendelser

Forlænget svartid på medlemshenvendelser

8. marts 2018
Vi oplever i øjeblikket et massivt antal medlemshenvendelser. OK18-situationen er speciel og giver naturligvis anledning til mange spørgsmål, men du må forvente en længere svartid grundet det ekstraordinære massive pres.

Vi arbejder på at svare alle så hurtigt som muligt, men du må forvente en forlænget svartid. Vi håber på forståelse for, at ligesom situationen giver anledning til mange spørgsmål, så medfører det stigende antal af medlemshenvendelser, et massivt pres på kanalerne i Etf.

Vi beklager naturligvis al den ulejlighed dette må føre med sig, men vi arbejder på højtryk for at svare alle hurtigst muligt.

Det er naturligvis forsat muligt at rette henvendelse til konflikt@etf.dk og 3115 6080, men hav gerne tålmodighed i forhold til den forlængede svartiden.

Find information på OK18-siden

Har du spørgsmål vedr. konflikt og lockout opfordrer vi dig til at finde information på OK18-siden, som du finder her. Vi opdaterer løbende siden med alt det indhold som vi ved er vigtig for dig at have kendskab til. Vi ved også at der efterlyses lister på de arbejdspladser, der er udtaget til lockout, men vi har endnu ikke modtaget de officielle dokumenter. Så snart det er os muligt offentliggøres disse og alle der er udtaget til lockout får direkte besked.

Har du opdateret din medlemsprofil?

Vi får mange henvendelser fra medlemmer, der ikke har modtaget en mail fra os vedr. konflikt udtagelse. Rigtig mange har ikke opdateret deres mailadresse eller oplyst arbejdsplads, hvilket gør det vanskeligt for os at sende information via mail eller vide om det enkelte medlem er udtaget til konflikt/lockout, når vi ikke kender arbejdsplads og overenskomstområde.

Der er også medlemmer, som har opdateret oplysninger, efter vi har trukket listerne, hvortil information omkring konflikt/lockout er udsendt.  Dette kan også være årsagen til, at du endnu ikke har hørt fra os.

Men vi arbejder på højtryk for at komme svar alle de mange indkomne mails på konflikt@etf.dk. Du hører fra os, men må altså påregne en længere svartid grundet det massive pres.