Hjem > Aktuelt > Nyheder > Favorabel pris på individuel sparring

Favorabel pris på individuel sparring

9. september 2019
Frem til vores netværksdøgn d. 13. marts har Margrete Bak netop besluttet, at hun tilbyder individuel sparring til en ekstrem favorabel pris af kr. 1.000 + moms. Hun ønsker at tilbyde det til en pris, som giver alle medlemmerne mulighed for aktivt at benytte det.

Som medlem af klub for PrivatPraktiserende kan du købe individuelle samtaler med Margrete Bak, som er underviser på netværksdøgnet. De er af 1 1⁄2 times varighed og kan foregå hos hende i Aarhus, eller pr. skype eller zoom. Hvis flere vælger samme dag i København eller Odense, vil hun også kunne komme hos jer.

Aftalerne bookes direkte hos Magrethe Bak påmb@karlbak.dk. Hun sender derefter en række spørgsmål, som hun anbefaler at arbejde med. Svarene sendes senest 48 timer før mødet. På denne måde kan begge parter være velforberedte til første samtale.

Margrete Bak har et engagement og en bred indsigt i de forskellige former for ”selvstændighed”, vi ergoterapeuter har eller er i gang med at udvikle. Desuden er hun højt kvalificeret, engageret, anerkendende og indsigtsfuld med et solidt kendskab til de former for virksomhedsudvikling, vi som ergoterapeuter kan have glæde af.