Hjem > Aktuelt > Nyheder > Fælles kongres COTEC & ENOTHE 2016

Fælles kongres COTEC & ENOTHE 2016

15. august 2015
Den første fælles kongres COTEC-ENOTHE afholdes på NUI (National University Irland) i Galway i Irland den 15-19. juni 2016. Der er nu åbnet for tilmelding af abstracts.

Kongressen giver mulighed for ergoterapeuter, der arbejder i klinisk praksis, med ledelse, uddannelse og forskning for at mødes, netværke og udvikle samarbejdet med kolleger i hele Europa og udviklingslandene.

COTEC-ENOTHE 2016 vil undersøge en række spørgsmål i ergoterapi. De specifikke emner bliver fastlagt, når tidspunktet for konferencen nærmer sig, men vil omfatte praksis, uddannelse og forskning og politik, og vil fokusere på aktuelle emner i alle aspekter af ergoterapi.

Konferencen er for delegerede, med særlige priser for studerende og deltagere fra udviklingslande. Tidsplanen for konferencen vil også give tid til forretningsmøder og uformelle møder, hvis delegerede ønsker at benytte lejligheden til at udvikle samarbejder eller planlægge fremtidige begivenheder, projekter eller initiativer.

Studerende er i høj grad velkommen velkommen, og der bliver organiseret en række specifikke sessioner for studerende. Dette vil omfatte praksis, undervisningsforløb og en række sociale arrangementer.

Vigtige datoer

  • Frist for abstracts: 31.oktober, 2015
  • Abstract acceptance: 31. januar 2016
  • Tidlig registrering: 28. februar 2016