Hjem > Aktuelt > Nyheder > Etf's hovedbestyrelse udtager OK15-krav

Etf's hovedbestyrelse udtager OK15-krav

30. september 2014
Ergoterapeutforeningen har den 30. september udtaget Etf's krav til de offentlige overenskomstforhandlinger i 2015. Kravene sendes nu i Sundhedskartellet, hvor processen med udtagelse af krav fortsætter frem til 7. november.

De mange OK15-kravforslag, som medlemmerne har indsendt til Etf, har været behandlet af Etf's forhandlingsudvalg. Forhandlingsudvalget har udarbejdet en indstilling til Etf's hovedbestyrelse, der fastlægger Etf’s forslag til krav til overenskomstfornyelsen. 

Anders Grønbæk, der er forhandlingschef i Etf, siger:

- Vi har haft et solidt fundament at bringe kravsforslagene videre til Hovedbestyrelsen på. Vi har haft rekordhøj deltagelse og stort engagement i medlemsdebatten. Det siger meget om det engagementet og ansvar, som medlemmerne tager for deres arbejdsliv. Og også noget om den store opgave, som vores tillidsrepræsentanter løfter rundt om i landet. Vi skal fortsætte den gode stil og huske hinanden på, at der til foråret også kommer en urafstemning, der gerne skal opnå samme store opmærksomhed og meget gerne markant højere volumen i antallet af stemmer end i 2013.

Efter en konstruktiv og god dialog udtog Hovedbestyrelsen de krav, som nu sendes videre til Sundhedskartellet. 

- Nu sendes Etf's krav videre til Sundhedskartellets forhandlingsudvalg, hvor processen med den endelige udtagelse af de krav, vi kommer til at gå til forhandlinger med arbejdsgiverne med, kører frem til den 7. november, udtaler Anders Grønbæk og understreger, at kravene, - også arbejdsgivernes krav - udsendes med Sundhedskartellets kravkatalog i slutningen af december.