Hjem > Aktuelt > Nyheder > Etf’s direktør går på pension til foråret

Etf’s direktør går på pension til foråret

8. januar 2021
Ergoterapeutforeningen skal have ny direktør. Nuværende direktør Lars Møller, har efter næsten 13 på posten, valgt at gå på pension, når han fylder 65 år.
Etfter 13 år på posten som direktør for Ergoterapeutforeningen stopper Lars Møller i foreningen og går på pension.

- Jeg har været meget glad for at stå i spidsen for Ergoterapeutforeningen i så mange år, og jeg er godt tilfreds med alt det, vi sammen har opnået. Jeg har været med på rejsen, hvor Etf er gået fra at være en mindre forening til i dag, hvor jeg ser Etf som større og med en stærkere position i samfundet, siger direktør Lars Møller og afslutter:

- Af samme grund har jeg vurderet, at det er det rette tidspunkt, at jeg giver opgaven videre.

Tina Nør Langager, formand for Etf, har forståelse for den afgående direktørs beslutning og giver ham en stor tak med på vejen.

- Lars Møller har med sine faglige og menneskelige egenskaber været et stort aktiv for os. Han har været helt central i den positive udvikling, Etf har gennemgået både som forening og arbejdsplads. Lars Møller kom til Etf i 2008, hvor der foreningen havde et behov for at få den rette kurs samt sat gang i en sund drift. I dag er vi en solid og stærk forening med stigende medlemstal og højt aktivitetsniveau. Lars har både udført den bundne opgave samtidig med, at han har haft de langsigtede briller på, siger Tina Nør Langager.

Hun fortsætter:

- Ergoterapi er et fag i vækst og udvikling. Vi har ambitionerne på plads og målet for øje. Samfundet og medlemmerne kan naturligvis forvente, at Ergoterapeutforeningen er en troværdig og proaktiv medspiller i løsningen af samfundets udfordringer samtidig med, at vi er en nærværende forening for medlemmerne. Det ændrer et direktørskifte ikke ved.

Hovedbestyrelsen vil nu sætte gang i en proces, der skal lede til ansættelsen af Lars Møllers afløser.