Hjem > Aktuelt > Nyheder > Etf til folkemøde: Medlemsbus fuld af forventninger

Etf til folkemøde: Medlemsbus fuld af forventninger

14. juni 2017
Folkemødet står for døren, og på lørdag sender Ergoterapeutforeningen en busfuld forventningsfulde ergoterapeuter til solskinsøen. Vi har sat to af dem stævne for at høre lidt om, hvad de forventer sig af dagen.

Mette Leth, Bispebjerg Hospital, Fysio- og Ergoterapeutafdelingen

Hvorfor har du meldt dig på bussen til folkemødet?

Jeg var på Bornholm for et par år siden på klatretur, der tilfældigvis faldt sammen med, at der var folkemøde. Dengang syntes jeg, det så spændende ud, og da jeg så, at foreningen arrangerede en bustur i år, var det jo bare om at slå til. Jeg skal afsted med en af mine tidligere kollegaer, så jeg håber også på, at det bliver en rigtigt hyggelig tur.

Læs også: Etf på Folkemødet

Hvad forventer du dig af dagen?

Der er jo virkeligt en bred vifte af muligheder for at få udvidet sine horisonter derovre. Jeg beskæftiger mig selv med forskning til daglig, og jeg er derfor meget interesseret i at høre, hvad de snakker om i den sammenhæng.

Derudover regner med at blive klogere på, hvad der sker i vores samfund og få en finger på pulsen. Jeg glæder mig også meget til at møde andre ergoterapeuter og høre lidt om, hvad de laver og interesserer sig for. Det er jo en oplagt mulighed for at netværke lidt.

Vita Hagelskjær, VIA UC, Campus Holstebro

Hvorfor har du meldt dig på bussen til folkemødet?

Jeg er politisk interesseret, så jeg har længe gerne villet afsted til folkemødet, men er bare ikke kommet afsted endnu. Så er det jo dejligt, der kommer sådan en mulighed her. Vi er tre tidligere kollegaer fra Holstebro, der har rejst en del sammen tidligere, så det var oplagt, at vi tager afsted sammen.

Læs også: Ta' med til Folkemødet 2017

Hvad forventer du dig af dagen?

Jeg tager derover med et åbent sind, og først og fremmest forventer jeg selvfølgelig, at det bliver sjovt og spændende. Der er jo mange uafhængige og politiske aktører til stede, så jeg regner da med at kunne hente noget inspiration med hjem – både til mit arbejde som underviser og til andre sammenhænge. Jeg er selv aktiv i det lokale handicapråd, så jeg forventer mig også at kunne hente inspiration og viden med hjem til det arbejde.

Så håber jeg selvfølgelig også, at det bliver en god kulturel oplevelse. Jeg ser, hvad der viser sig, og jeg glæder mig rigtig meget.

Læs mere: