Hjem > Aktuelt > Nyheder > ETF støtter Mødrehjælpen og Hus Forbi

ETF støtter Mødrehjælpen og Hus Forbi

1. december 2022
Som altid støtter Ergoterapeutforeningen et almennyttigt formål i julemåneden. I år støtter foreningen Mødrehjælpens julehjælp og Hus Forbi.

 

Ergoterapeutforeningen mener, at det er vigtigt, at foreningen bakker op om både humanitære og almennyttige initiativer. Både fordi det er jul, men især fordi det gør en forskel.

- Som ergoterapeuter er vi naturligt optagede af indsatser, der møder de grupper af borgere, som vi selv samarbejder med, og hvor vores faglige indsigt kan gøre en forskel, siger Margrethe Boel, næstformand i Ergoterapeutforeningen.

Det er da heller ikke tilfældigt, at Etf’s valg faldt på netop initiativerne Mødrehjælpens julehjælp og Hus Forbi.

- Mødrehjælpen bidrager med en vigtig indsats i deres arbejde med at støtte udsatte børnefamilier – også med julehjælp. For tusindvis af fattige børn i Danmark er julen en månedlang påmindelse om, at livet hverken er let eller ligetil. Bekymringerne slutter ikke til jul, for hvordan fortæller man sine kammerater, at man ikke har fået nogle julegaver? Mødrehjælpens arbejde med at give børn og deres familier en pause fra bekymringer og hjælpe med, at de får en dejlig jul på lige vilkår med kammerater og andre familier er et formål, vi støtter af mange årsager – den vigtigste er fordi, det giver så meget menneskelig mening.

Etf har de seneste år støttet Hus Forbi og har valgt at gøre det igen.

- Hus Forbi er et godt og veletableret initiativ, der medvirker til at forbedre de hjemløses livssituation. Hus forbi arbejder for at give de hjemløse i Danmark en stemme, og er udsprunget og drevet af brugerne. Vi bakker gerne op om en så solid og samfundsnyttig sag, der bidrager til at den hjemløse har et mål i hverdagen, mulighed for social kontakt med andre mennesker og direkte gavn af salget af Hus Forbi, afslutter Margrethe Boel.

Tidligere har Etf støttet bl.a. SMILfonden, Julemærkehjemmene, Ventilen, Kofoeds Skole, Læger uden grænser og LykkeLiga.

  • Læs mere om Mødrehjælpen her
  • Læs mere om Hus Forbi her
  • Følg også med i Ergoterapeutforenigens adventskonkurrence på Facebook her