Hjem > Aktuelt > Nyheder > Etf på Folkemødet

Etf på Folkemødet

6. juni 2017
Igen i år deltager Etf på Folkemødet med en politisk ambition om at knytte tætte politiske bånd, indgå i relevante netværk og styrke det sundhedspolitiske fællesskab som en del af Det Fælles Sundhedstelt.
Igen i år er Ergoterapeutforeningen en del af Det Fælles Sundhedstelt på Folkemødet. Foto: Sif Meincke

Tusindvis af borgere, politikere, organisationsfolk og journalister samles fra 15. til 19. juni på Bornholm, hvor de skal drøfte Danmarks fremtid og udfordringer.

Når Folkemødet finder sted på Bornholm i dagene den 15. juni til den 18. juni deltager tusindvis af borgere, politikere, organisationsfolk og journalister, hvor de drøfter Danmarks fremtid og udfordringer.

Blandt deltagerne er Ergoterapeutforeningens politiske formandskab samt de tre regionsformænd. Her vil de deltage i diverse sundhedspolitiske debatter og mødes med politikere og andre interessenter til diskussioner om blandt andet fremtidens sundhedspolitisk, velfærd og fagbevægelse. Det vil blandt andet ske fra Det Fælles Sundhedstelt på Kæmpestranden i Allinge.

Tina Nør Langager, formand for Etf siger:

- Etf deltager aktivt på Folkemødet, fordi det er årets politiske festival. Det er stedet, hvor vi kan være synlige og på en uformel måde komme i kontakt med centrale aktører. Det være sig lige fra politikere i Folketinget, regionerne og kommunerne til embedsmænd og ledende personer fra interesseorganisationer.

Inspirerende dage

Etf deltager på Folkemødet i et stærkt samarbejde med andre sundhedspolitiske organisationer, da foreningen er en del af Det Fælles Sundhedstelt, hvor en del af debatterne finder sted. Politikerne mødes også med de bornholmske medlemmerne og den Etf-bus af medlemmer, som ankommer til Folkemødet om lørdagen. Medlemmerne får lejlighed til at følge faglige debatter og være en aktiv del af Det Fælles Sundhedstelt.

- Jeg regner selv med at knytte mange kontakter til ministre, folketingspolitikere og embedsmænd, som der skal følges op på efter folkemødet. Jeg forventer mig også meget af vores egen debat, hvor vi holder ”et omvendt samråd”, hvor bl.a. en lang række politikere stiller spørgsmål til mig og en række andre formænd for de faglige organisationer på sundhedsområdet, siger Tina Nør Langager.

Morgenbadning med ergoterapeuterne

Skulle du være på Bornholm under Folkemødet bør du ikke gå glip af Etf’s morgenbadnings-arrangement den 16. juni kl. 07:30.