Hjem > Aktuelt > Nyheder > Etf har ansat ny chef for Politik, Profession og Kommunikation

Etf har ansat ny chef for Politik, Profession og Kommunikation

29. august 2019
Etf har ansat Tina Solveig Koch i en nyoprettet stilling som ny chef for afdelingen Politik, Profession og Kommunikation.

Tina Solveig kommer til Ergoterapeutforeningen med en solid og bred erfaring fra sundhedsområdet. Tina Solveig har en uddannelsesmæssig baggrund som både ergoterapeut og fysioterapeut, suppleret med forskellige lederuddannelser. De sidste mange år har Tina Solveig arbejdet i forskellige ledelsesfunktioner senest som pleje- og aktivitetschef på Ældreområdet i Rudersdal kommune.

Tina Solveig har desuden været medlem af Etf’s hovedbestyrelse i perioden 2004-2009, siddet i Repræsentantskabet og bidraget i netværk for nye ledere.

- Vi ser Tina Solveig som den helt rigtige chef til at understøtte den proces, vi har sat i gang i Ergoterapeutforeningen, blandt andet med vores indtræden i AC. Hun skal stå i spidsen for den videre udvikling af professionen, så vi fremtidssikrer ergoterapeuters virke og vigtige rolle i velfærdssamfundet. Tina Solveig er en stærk faglig profil, som vi glæder os til samarbejde med om de politiske indsatser og strategier, der skal styrke faget i omverdenen, siger Tina Nør Langager, formand for Etf.

Tina Solveig Koch tiltræder stillingen den 1. oktober 2019.