Hjem > Aktuelt > Nyheder > Etf får nyt medlemssystem

Etf får nyt medlemssystem

14. april 2016
Ergoterapeutforeningen tager den 18. april 2016 to nye IT-systemer i brug, hvoraf det ene er medlemssystemet. Det kan betyde lidt længere svartider end normalt i april.

Gennem nogle måneder har Etf arbejdet på højtryk for at klargøre et nyt medlemssystem. Det samme gælder et nye system til behandling af medlemssager m.v. De nuværende systemer er fra 2008, og trænger kraftigt til at blive skiftet ud.

- For medlemmerne er det særligt medlemssystemet, man kommer i berøring med. For det er her, alle medlemsdata er registreret, siger vicedirektør Anders Grønbæk.

Systemet håndterer data som adresse, arbejdsplads, mailadresse og data om medlemskontingent m.v. Og som noget nyt bliver medlemmernes muligheder for selv at rette personlige data meget bedre. Man kan som medlem frem over f. eks. selv flytte til en anden kontingentgruppe, hvis man skal på barsel, bliver ledig eller lignende. Man kan også langt lettere rette data som mailadresse, arbejdsplads og meget andet.

- Jeg håber, at medlemmerne tager godt imod de nye muligheder for selvbetjening, der ligger i det nye system. Den bedste kilde til de rigtige data er jo medlemmet selv. Samtidig får vi også med det nye system mere smidige arbejdsgange for de medarbejdere, der i det daglige har ansvaret for medlemssystemet. Så på den måde er der fordele for både medlemmer og medarbejdere, siger Anders Grønbæk.

Nye systemer giver også altid nye udfordringer.

- Jeg kan ikke udelukke, at vi får lidt længere svartider end normalt i april. Jeg håber på, at medlemmernes har forståelse for dette, afslutter Anders Grønbæk.