Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ergoterapiens dag: Medlemsarrangement i Region Midt-Nord

Ergoterapiens dag: Medlemsarrangement i Region Midt-Nord

27. oktober 2016
I anledningen af ergoterapiens dag afholder Region Midt-Nord et socialt medlemsarrangement i Aalborg, der skal være med til at markere faget.

Af Lasse Ægidius Qvist

Den 27. oktober er ergoterapiens dag, og i region Midt-Nord markeres den med et medlemsarrangement. Der er lagt op til et socialt arrangement, hvor medlemmer og regionsbestyrelse får lejlighed til at mødes, og udveksle idéer og erfaringer.

- Vi ønsker i regionsbestyrelsen at markere vores faglighed med det her arrangement. Men det er i lige så høj grad en social begivenhed, der giver mulighed for at mødes med ligesindede og forhåbentlig blive inspireret, siger regionsformand i Midt-Nord, Lisbeth Krabbe Nielsen.

Fra den private børneklinik Pilotskolen i Aarhus, der er et tilbud til børn, der har svært ved at modulere sanseindtryk, kommer dagens første oplægsholdere. Christina Sø Bendixen og Caroline Houtzager Rasmussen skal tale om livet som selvstændige ergoterapeuter.

Derudover vil der være oplæg af Louise Kvist og Camilla Hornbæk Petersen fra VCR, vestdansk center for rygmarvsskadede, og Christina Norup fra værestedet solsikken. Og det er helt bevidst, at det er ergoterapeuter fra regionen, der laver oplæggene.

- Vi ønsker at vise frem, hvor mange gode projekter, vi har i regionen. Det skal være nært for medlemmerne. Det er også derfor, at vi holder arrangementet forskellige steder hver gang, for at flest muligt har mulighed for at deltage, siger Lisbeth Krabbe Nielsen.

Det er, som sagt, et socialt arrangement, og der er lagt op til både diskussion og netværksdannelse, ligesom der er fælles spisning på programmet.