Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ergoterapeutforeningen på Health & Rehab 2021

Ergoterapeutforeningen på Health & Rehab 2021

24. september 2021
​Ergoterapeutforeningen er på Health & Rehab 2021 med et stærkt program. Læs mere om, hvad du kommer til at opleve, når vi ses på messen i dagene den 16. – 18. november. Er du studerende, har du mulighed for at deltage i Etf’s arrangement ” Det aktive fritids- og hverdagsliv” for studerende.

 

Health & Rehab Scandinavia er den førende skandinaviske fagmesse og Ergoterapeutforeningen er en del af det officielle program, samtidig med at foreningen har sin egen stand og egne aktiviteter for blandt andre studerende. Det er gratis at deltage.

 • Læs mere og registrer dig som besøgende her

Dem kan du møde på foreningens stand C2-044

På standen kan du møde politikere og medarbejdere - og selvfølgelig en masse andre ergoterapeuter.

Du kan blandt andre møde formand Tina Nør Langager (16. og 17. november), næstformand Margrethe Boel (16. og 17. november) og foreningens tre regionsformænd, Rikke Uldum Abrahamsen (16. og 17. november), Anna-Marie Laustsen (17. november) og Maj Britt Middelhede Olsen (17. november).

Program for aktiviteter, som Ergoterapeutforeningen er involverede i
 

Tirsdag den 16. november
 

 • Kl. 10.30: Messen åbnes officielt med deltagelse af blandt andre Tina Nør Langager, formand for Etf, Susanne Olsen, landsformand, Dansk Handicap Forbund, Peter Maindal, formand, Danish.Care, og direktør, Vendlet, Torben Klitmøller Hollmann, FOA, sektorformand for social- og sundhedssektoren, Peter Qvortrup Geisling, konferencier og Mette Frobenius, konferencier
   
 • Kl. 12.30: Uddeling af årets Protac-legat på scenen
   
 • Kl. 16.00: Tina Nør Langager deltager i overrækkelsen af prisen for "Årets danske nyhed"

Onsdag den 17. november
 

 • Kl. 11.00:  ”Det aktive fritids- og hverdagsliv” - temaarrangement for ergoterapeutstuderende, hvor også Ergoterapeutforeningens bachelorpris overrækkes.

  -
  Tag dine studiekammerater under armen og tag med på den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr. ​Du tilmelder dig arrangementet gennem din uddannelsesleder.

 • Kl. 12.30: Uddeling af årets ROPOX-pris på scenen. Du kan stadig indstille en kollega til prisen. Det kan du frem til 1. november. Læs mere
  her
   
 • Kl. 14.00: Politisk paneldebat med deltagelse af blandt andre Tina Nør Langager, formand for Etf

Torsdag den 18. november

Opdateres… se også det officielle program på Health & Rehab's hjemmeside her

Kort om Health & Rehab messen

Health & Rehab Scandinavia er den førende skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services og pleje- og hospitalsudstyr.  Vi vil gerne sikre, at alle har lige adgang til at se, opleve, afprøve og komme i direkte dialog med producenterne – derfor er der gratis adgang. Messen afholdes i Bella Center fra den 16. – 18. november dagligt fra kl. 09.00 – 17.00.

 • Læs mere og registrer dig som besøgende her