Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ergoterapeut-uddannelserne fastholder et stabilt optag

Ergoterapeut-uddannelserne fastholder et stabilt optag

28. juli 2018
Med et optag-tal på 643 fastholder egoterapeutuddannelserne et stabilt optag. Det er tilfredsstillende, idet der er endnu større rift og konkurrence om de studerende, men der kan stadig arbejdes med at folde kendskabet til faget ud, mener formand Tina Nør Langager.

643 studerende har fået en plads på ergoterapeutuddannelsen på en af landets syv professionshøjskoler. I alt har 64.943 søgt en videregående uddannelse. Det er 222 færre end i 2017.

Ergoterapeutuddannelsen holder et stabilt optag. Formand Tina Nør Langager er tilfreds med, at optaget er stabilt i en tid, hvor der er kommet endnu flere uddannelsesspillere på uddannelsesområdet.

- Ergoterapeutuddannelsen holder et stabilt optag, men det kalder dog på, at vi skal øge kendskabet til vores fag. Vi har derfor i løbet af det sidste år arbejdet med en ny grundfortælling om vores fag, som vil blive introduceret til medlemmerne sidst på året. Det er mit håb, at grundfortællingen kan skabe kendskab, indblik og genkendelige billeder om vores fag, siger Tina Nør Langager.

 

2015

2016

2017

2018

Antal optagne på Ergoterapeutuddannelsen

643

645

646

643

 

Kilde: https://ufm.dk/uddannelse/statistik-og-analyser/sogning-og-optag-pa-videregaende-uddannelser/grundtal-om-sogning-og-optag/kot-hovedtal