Hjem > Aktuelt > Nyheder > Ekstra stort legat: Tid til at søge PROTAC-legatet

Ekstra stort legat: Tid til at søge PROTAC-legatet

26. maj 2019
Du kan nu søge legatet til gennemførelse af et projekt, en studierejse eller til videreuddannelse inden for sanseintegrationsområdet. Protac har 25 års jubilæum, og det fejres det med et ekstra stort legat på kr. 50.000.

Protac-legatet har til formål at give ergotereapeuter mulighed for at videreuddanne sig inden for sanseintegration og sansestimulation. Ergoterapeuter, der er medlem af Ergoterapeutforeningen og arbejder med sanseintegrationsbehandling enten inden for børne- eller voksenområdet, kan søge.

Projektet skal være forsknings- eller udviklingsorienteret og bidrage til større kendskab eller ny viden indenfor sanseintegrationsområdet.

Du kan søge legatet til gennemførelse af et projekt, en studierejse eller til videreuddannelse inden for sanseintegrationsområdet. Projektet skal være forsknings- eller udviklingsorienteret og bidrage til større kendskab eller ny viden indenfor sanseintegrationsområdet. 

Studierejsen kan foregå til en klinik/arbejdssted i udlandet, som praktiserer sanseintegrationsbehandling. 
Videreuddannelse/kursus kan foregå i Danmark eller i udlandet. 

I anledning af Protacs 25 års jubilæum er legatet i år på kr. 50.000, som afhængigt af projektet tildeles en eller flere ansøgere.

Ansøgningsfrist 16. august 2019.

Relaterede nyheder