Hjem > Aktuelt > Nyheder > DIABETES: Ny udpegning

DIABETES: Ny udpegning

23. februar 2018
Som et led i udrulningen af initiativerne i Den Nationale Diabeteshandlingsplan skal der etableres en vidensbro, der samler al relevant viden på diabetesområdet ét sted. Marie Møldrup, ergoterapeut og leder fra Livsstilscenteret på regionshospitalet Horsens Brædstrup er udpeget til opgaven.
Diabetes
Foto: Helene Bagger

For at få viden om, hvordan en vidensbro kan etableres i Danmark og hvilken viden, der bør indsamles og formidles, inviterer Sundhedsstyrelsen blandt andet Ergoterapeutforeningens faglige selskaber til et dialogmøde.

Marie Møldrup, ergoterapeut og leder fra Livsstilscenteret på regionshospitalet Horsens Brædstrup er udpeget til opgaven.

Sundhedsstyrelsen foreslår konkret, at en vidensbro etableres i regi af Steno Diabetes Center Copenhagen, idet Steno i disse år i er gang med at opbygge et videnscenter, der skal samle og formidle viden om diabetes til sundhedsprofessionelle, pårørende og patienter.

Det er med afsæt i dette arbejde, at en national vidensbro forventes udviklet, for derved at kunne bygge videre på eksisterende vidensnetværk- og aktører.