Hjem > Aktuelt > Nyheder > Der mangler ergoterapeuter på politiske poster i PKA

Der mangler ergoterapeuter på politiske poster i PKA

3. oktober 2015
Så er der kun 6 dage til, at fristen for at opstille til delegeretvalget i PKA, Pensionskassen for Sundhedsfaglige udløber den 10. oktober kl. 16. Og der mangler ergoterapeuter på pladserne i delegeretforsamlingen.
PKA
Søg indflydelse i din pensionkasse.

På nu værende tidspunkt er der opstillet 29 ergoterapeuter ud af 37, der samlet set indgår i delegeretforsamlingen. Kun i en enkelt valgkreds – Region Hovedstaden - kan der allerede nu erklæres kampvalg, hvor der i de øvrige kredse kun lige er nok eller mangler kandidater.

Der mangler kandidater i 4 kredse for at kunne opnå en komplet delegeretforsamling. I Region Midtjylland mangler der 3 kandidater, Region Nordjylland mangler 2 kandidater, Region Sjælland mangler 1 kandidat og Region Syddanmark mangler 5 kandidater.

I 2 kredse er der kun lige kandidater nok, hvilket betyder, at forsamlingen i de valgkredse bliver sårbar over for evt. frafald blandt delegerede i de kommende 4 år.

Du kan få indflydelse

Som delegeret er du central i pensionskassen og med til at påvirke, hvordan de fælles pensionskroner investeres, og hvordan pensionen sikrer dig og kollegerne et trygt liv – ung som gammel. PKA tilbyder dig kurser, hvor du får mere viden om pensionsordningen og indblik i samfundsmæssige perspektiver ved pension og investeringer.

Som delegeret bruger du din viden om din og kollegernes hverdag, så det får sammenhæng med pensionskassen. Du bliver bindeled mellem pensionskassen og dine kolleger – og du tager beslutninger på vegne af dine kolleger.

Sådan stiller du op

Hvis du vil stille op, skal du gå ind på pka-valg.dk og melde dig som kandidat. Fristen for at stille op er den 10. oktober 2015, kl. 16. Hvis der bliver kampvalg i din kreds, udfylder du og de øvrige kandidater en præsentation, så medlemmerne kan læse om jer på pka-valg.dk, inden de skal stemme. Her kan du også læse mere om valget og se film, hvor nuværende delegerede fortæller om, hvordan det er at være delegeret.