Hjem > Aktuelt > Nyheder > Coronatræthed - hvordan håndterer vi det?

Coronatræthed - hvordan håndterer vi det?

22. marts 2021
Hvis du har lyst til at se eller gense webinaret: Coronatræthed - hvordan håndterer vi det?, så har du mulighed for det indtil medio april på LEADs youtube kanal. Du finder linket nedenfor.
Foto: Colourbox

Find webinaret her.

Webinaret er målrettet til ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter og blev afholdt sammen med Danske Fysioterapeuter d. 16. marts 2021.

På webinaret giver erhverspsykolog Katrine Bastian fra LEAD indsigt i de mekanismer, der går i gang i mennesker og i grupper i forbindelse med større forandringsprocesser, som den vi er en del af med Corona. Du vil få indblik i den effekt de typiske reaktioner har på den enkelte medarbejder, på samarbejdet, opgaveløsning og arbejdsmiljøet.

Derudover er der gode råd til, hvad der virker, når ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter skal sikre et godt arbejdsmiljø og håndtere de særlige udfordringer med at lede og hjælpe medarbejdere og kollegaer gennem coronasituationen.

Vi anbefaler, at du ser webinaret sammen med de øvrige medlemmer i din TRIO eller evt. i det lokale MED-udvalg. Flere gange undervejs i webinaret stiller Katrine Bastian centrale spørgsmål til brug i jeres drøftelsen om, hvordan I bedst håndterer coronasituationen.

Vær opmærksom på, at webinaret er tilgængeligt til medio april.

Hvis du ønsker de slides, der bliver brugt i webinaret, kan du skrive til Kirsten Andersen på kan@etf.dk