Hjem > Aktuelt > Nyheder > Arrangement: Temadag om ergoterapi og KOL

Arrangement: Temadag om ergoterapi og KOL

30. juli 2014
400.000 danskere har KOL – kun 100.000 ved det! Kom til temadag om ergoterapi til borgere/patienter med KOL den 6. november 2014.
Temadagen handler om, hvordan man som ergoterapeut kan arbejde med KOL patienter med fokus på undersøgelsesmetoder og indsatser
Temadagen handler om, hvordan man som ergoterapeut kan arbejde med KOL patienter med fokus på undersøgelsesmetoder og indsatser. Foto: Colourbox

På temadagen vil der bl.a. være oplæg ved Ingrid Elise Sundfør, specialeergoterapeut og sektionsleder, master i rehabilitering fra Glittre klinikken i Oslo, Norge.

Oplægget vil tage udgangspunkt i, hvordan man som ergoterapeut kan arbejde med KOL patienter med fokus på undersøgelsesmetoder og indsatser. Indfaldsvinklen er ”ATS/ERS Statement for Pulmonary Rehabilitation” med reflektioner om rehabilitering generelt til borgere med kronisk sygdom.

Principperne om ”Energibesparende arbejdsmetoder” som vedrører prioritering, planlægning, temporegulering, pusteteknik, hensigtsmæssige arbejdsstillinger og brug af hjælpemidler gennem ADL-træning vurderes som væsentlige, såfremt patienten/borgeren skal ændre vaner. Oplægget vil også inddrage effekt af ergoterapi samt patientperspektivet i forhold til ADL-træning.

Læs mere

Tilmeld dig